Author Topic: RT6 frissités  (Read 7648 times)

Offline sdj001

  • Gyakornok
  • **
  • Posts: 8
  • Vélemény: +0/-0
RT6 frissités
« on: 2014 November 03, 19:56:22 »
Sziasztok,

Ismeri valaki az RT6-os frissítés pontos menetét pendriveról?

Nekem azt írja ki, frissítés után hogy Loading of database underway és nem akar tervezni.

Üdv: Sdj


Offline snowdog

  • Global Moderator
  • Expert
  • *****
  • Posts: 255
  • Vélemény: +1/-0
  • Moderator
    • Hokutya speedcam
Re: RT6 frissités
« Reply #1 on: 2014 November 03, 20:23:35 »
Sziasztok,

Ismeri valaki az RT6-os frissítés pontos menetét pendriveról?

Nekem azt írja ki, frissítés után hogy Loading of database underway és nem akar tervezni.

Üdv: Sdj

Egy külföldi fórumon ezt találtam róla: "Unzip the file, put the unzipped contents onto a USB stick formatted in FAT32, then see what happens, the "system" thinks about the stick for several minutes before anything happens."

A kicsomagolt állományt másold rá egy FAT32-re formázott USB stick-re. A rendszer csak néhány percig után fog reagálni.

Hogy konkrétan a hibaüzeneted mit jelent azt nem tudom, nem ismerem ezt a rendszert. Talán aki már csinált ilyen frissítést, azt többet tud róla.


Offline sdj001

  • Gyakornok
  • **
  • Posts: 8
  • Vélemény: +0/-0
Re: RT6 frissités
« Reply #2 on: 2014 November 03, 20:25:45 »
Itt a legújabb 2.80-as firmware 2014 áprilisi

Tartalmazza már a magyar nyelvet is, de arra még nem jöttem rá, hogy lehet aktiválni a frissítés után.

http://ulozto.cz/xADurA4M/rt6-fw280-iso

Offline sdj001

  • Gyakornok
  • **
  • Posts: 8
  • Vélemény: +0/-0
Re: RT6 frissités
« Reply #3 on: 2014 November 03, 20:30:26 »

Offline sdj001

  • Gyakornok
  • **
  • Posts: 8
  • Vélemény: +0/-0
Re: RT6 frissités
« Reply #4 on: 2014 November 03, 20:34:49 »
Egy külföldi fórumon ezt találtam róla: "Unzip the file, put the unzipped contents onto a USB stick formatted in FAT32, then see what happens, the "system" thinks about the stick for several minutes before anything happens."

A kicsomagolt állományt másold rá egy FAT32-re formázott USB stick-re. A rendszer csak néhány percig után fog reagálni.

Hogy konkrétan a hibaüzeneted mit jelent azt nem tudom, nem ismerem ezt a rendszert. Talán aki már csinált ilyen frissítést, azt többet tud róla.

Ismerem a frissítés menetét.

Ezt a sikeres frissítés után írja ki. Nem az összes ország lett még feltéve, lehet, hogy az a baj?

Offline snowdog

  • Global Moderator
  • Expert
  • *****
  • Posts: 255
  • Vélemény: +1/-0
  • Moderator
    • Hokutya speedcam
Re: RT6 frissités
« Reply #5 on: 2014 November 03, 20:38:29 »
Ha olyan országon szeretnél áttervezni, aminek a térképe még nincs telepítve, akkor arra nyilván hibaüzenetet ad.

Offline sdj001

  • Gyakornok
  • **
  • Posts: 8
  • Vélemény: +0/-0
Re: RT6 frissités
« Reply #6 on: 2014 November 03, 20:47:21 »
Sajnos nem erről van szó, Magyarországon sem megy, pedig az rajta van

Offline sdj001

  • Gyakornok
  • **
  • Posts: 8
  • Vélemény: +0/-0
Re: RT6 frissités
« Reply #7 on: 2014 November 03, 21:12:50 »
Az aktiválás menete, itt található

Offline snowdog

  • Global Moderator
  • Expert
  • *****
  • Posts: 255
  • Vélemény: +1/-0
  • Moderator
    • Hokutya speedcam
Re: RT6 frissités
« Reply #8 on: 2014 November 04, 18:23:50 »
Az aktiválás menete, itt található
És legalább sikerült?  ;)

Offline sdj001

  • Gyakornok
  • **
  • Posts: 8
  • Vélemény: +0/-0
Re: RT6 frissités
« Reply #9 on: 2014 November 08, 10:13:37 »
Szia,

Igen minden ok !!!!

Offline snowdog

  • Global Moderator
  • Expert
  • *****
  • Posts: 255
  • Vélemény: +1/-0
  • Moderator
    • Hokutya speedcam
Re: RT6 frissités
« Reply #10 on: 2014 November 08, 11:17:05 »
Örülök hogy sikerült megoldani.

A többi topik amit létrehozattál nagyon üres, azt hittem majd feltöltöd valamilyen tartalommal.